Dakwerk

DEBA constructie is een professioneel en modern bedrijf dat gespecialiseerd is in de levering en verwerking van dakwerken zoals dampremmende lagen, isolaties, bitumineuze- en kunststof dakbedekkingen, dakrandafwerkkingen, dakdoorvoeren en daglichtconstructies. DEBA constructie richt haar werken op zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoud van daken. DEBA constructie is een flexibele onderneming welke over de benodigde vakmanschap, ervaring, kennis en deskundigheid beschikt om kwalitatief hoogstaand en tegen concurrerende prijzen in deze branche te opereren.

Kunststof dakbedekking: duurzaam en milieuvriendelijk

Kunststof dakbedekking is geschikt voor alle daken, die zowel plat als hellend mogen zijn. Kunststof dakbedekkingmateriaal is van uitstekende kwaliteit, is milieuvriendelijk en heeft een lange levensduur. Het aanbrengen ervan vraagt om precisie. Bij Cornelissen dak- en installatiewerk zijn we daarin gespecialiseerd.

Er zijn grofweg drie soorten kunststof dakbedekking: PVC, ECB en EPDM. Voor alle soorten geldt dat ze worden verlijmd of met hete lucht worden aangebracht. Zo’n föhn is veiliger en prettiger te hanteren dan een brander, die bij bitumineuze dakbedekking wordt gebruikt. Vanwege het brandgevaar geven verzekeringsmaatschappijen lang niet altijd toestemming voor een bitumen dak. In kunststof dakbedekking zitten bovendien minder schadelijke stoffen en het is vaak volledig te recyclen. Kunststof dakbedekking is verder licht in gewicht, waardoor de onderconstructie soms ook lichter kan zijn. Het materiaal heeft bovendien een lange levensduur. De meeste daken gaan 20 tot zeker 30 jaar mee.

Kwaliteit
DEBA constructie maakt tijdens haar werkzaamheden gebruik van hoogwaardige kwaliteits materialen. Hierdoor kunnen wij een kwaliteitsgarantie afgegeven en heeft u recht op 10-jaar waterdichtheid garantie.

Offerte
Benieuwd wat wij voor u kunnen doen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, u krijgt dan van ons een professionele
uitleg. U kunt via onze website on-line een offerte aanvragen, waarna wij contact met u opnemen voor een afspraak